Pileflet

Startside Fyns Flettekreds Pileforeningen Pile Links Pilefotoalbums Udstillinger m.v.

 

Indholdsfortegnelse
Nyheder / aktuelt
Interesser
Pileflet
Andre Links
Handelspladsen

Natur

Opslagstavlen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her finder du mig:

 

 

Pileflet er den hobby jeg beskæftiger mig mest med, og kurser er godt nok, men medlemskab af en flettekreds gør også at man løbende får flettet samt får inspiration og hyggeligt samvær. På "Flettedag for Fynboer" ved Kølstrup mødte jeg Rona og Peter Vind og mange flere og meldte mig straks ind i flettekredsen..

Når man først har fået pil mellem fingrene er det svært at slippe igen, og så får man også lyst til at dyrke lidt selv, så man kan følge pilen og årstiderne. Da jeg ikke har plads herhjemme fik jeg lov til at låne et lille stykke jord hos nogle venner. Der startede jeg så med først at kontakte Jørgen Skouboe, som jeg havde set på TV og fundet på internettet. Han var utrolig flink til at vejlede og give gode råd, selvom mit køb af stiklinger var af et meget begrænset omfang.

Fletteriet kan jo også kombineres med andre interesser som natur, fotografering, arbejde med andre materialer o.s.v

Jeg håber, at denne hjemmeside kan være til gavn, glæde, samt inspiration for andre pileflettere m.v. og jeg vil ikke begive mig ud i hvordan pil skal dyrkes o.s.v., men lade andre, der har mere forstand på dette, vejlede herom.

Så brug den som et stort fotoalbum.

God fornøjelse.

En pilefletter på pilefestival 2001