Interesser

Startside Fotografering Knivmagerarbejde Slægtsforskning Trædrejning m.m.

 

Indholdsfortegnelse
Nyheder / aktuelt
Interesser
Pileflet
Andre Links
Handelspladsen

Natur

Opslagstavlen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her finder du mig:

 

 

Jeg startede med at lave en hjemmeside på adressen www.pileflet.k-nettet.dk, hvilken var tænkt som et fotoalbum for dem der kunne være interesseret heri, bl.a. dem fra flettekredsen "Fyns flettekreds" som jeg er medlem af, idet de tit spurgte, om de ikke skulle se nogle af alle de billeder  jeg går og tager når vi fletter.

Der gik dog ikke ret lang tid inden min hjemmeside hos k-nettet  var fyldt op og der var ikke mulighed for at få tildelt mere plads. Jeg har derfor lavet en ny hjemmeside på et  web-hotel, hvor jeg har mulighed for at ligge flere billeder ind, og selv være med til at udforme hjemmesiden, så den forhåbentlig bliver endnu bedre.

Dette giver også nogle muligheder for at opdele hjemmesiden, så den indeholder mere end blot pileflet og alligevel vil være brugervenlig over for dem som "blot" vil se hvad der rører sig omkring "flet" og "Fyns flettekreds".

horizontal rule

bullet

Lidt om mig

bullet

 

bullet

Pileflet

bullet

Fotografering 

bullet

Knivmagerarbejde 

bullet

Trædrejerarbejde

bullet

Slægtsforskning

bullet

Naturen 

horizontal rule

 

Om mig:

Jeg hedder Flemming og er hobbyfletter, og et af de mange medlemmer af Pileforeningen i Danmark, samt med i flettekredsen "Fyns Flettekreds" som har til huse på Østfyn.  Jeg har snuset lidt til knivmagerarbejde, trædrejning og pileflet, og pilefletteriet er noget som jeg nu har leget lidt med siden november 1999.

Jeg startede på et kursus via husflidsskolen i Nyborg og har siden været på kurser hos bl.a. andre Vibeke Deuleran, Tom Günther, Agnethe Diemer og Anne Folehave.

For at holde fletteriet ved lige har jeg meldt mig ind i en lokal flettekreds, og fletter af og til også sammen med en anden "privat flettegruppe" i Nyborg.  Vi benytter os ofte af undervisere for at lære de forskellige teknikker omkring f.eks. specielle emner. 

Flettekredsen mødes ca. en gang om måneden, og enkelte gange med en underviser tilknyttet ellers er det en forudsætning for at være medlem at man kan flette til husbehov og har deltaget i begynderkurser, samt er medlem af Pileforeningen.

Der kan ses mere omkring Flettekredsen på Pileforeningens hjemmeside under flettekredse samt på min hjemmesides afsnit om "Fyns Flettekreds".

Flettekredsen deltager bl.a. på Pilefestivalen i Århus og af og til også ved andre arrangementer som bl.a. Langesø "Country Fair", ligesom vi har vores årlige "Flettedag for Fynboer" i Kølstrup v/Kerteminde i maj måned.  Jeg har også et par gange været med på arrangementerne på Naturfredningsforeningens Gods "Skovsgård på Langeland"  til høstmarked m.v.

 Jeg dyrker selv lidt pil mest for sjov, men køber det meste.

 Jeg er ikke en der serieproducerer, men fletter af lyst, og vil gerne prøve noget nyt.

Og jeg har da også fået flettet noget forskelligt som f.eks. brændekurve, fuglehuse, kræmmerhuse til fuglekugler,  irsk åleruse, irsk hummerruse, anderede, firkantede kurve, kufferter/skrin, fisketasker, åben fransk samt div. kurve o.s.v. 

En af mine kasketter